Froukje 

 

Speels, nieuwsgierig, rustig.. 

Froukje van Phidor is haar officiële naam. Froukje is geboren op 02-05-2017.  Froukje is nog jong en dat is te merken tijdens de sessies. Froukje is nieuwsgierig en kijkt graag mee wat we aan het doen zijn. Ze vind het leuk om actief bezig te zijn maar houdt ook van een poetsbeurt en een knuffelmoment.

Jip

 

Leergierig, Speels en houd van knuffelen.

Jip is dan wel geen paard, maar vind het leuk om met kinderen te werken. Ze zoekt iedereen op en zorgt voor een lach op ieders gezicht. Ze speelt graag maar houd er ook van om heerlijk samen te knuffelen.


Silvie 

Rustig, meedenkend, gedreven en enthousiast omschrijven mij het best als coach.

 

 

 


Equine Assisted Coach level 1

De opleiding equine assisted coach level 1 is een complete coachopleiding waarin je de kennis en technieken aangereikt krijgt om ervaringsgericht te coachen in samenwerking met paarden. 

Tijdens de opleiding heb ik mijzelf ontwikkelt tot een professionele en ervaringsgerichte coach. Tijdens de opleiding heb ik geleerd om zowel met als zonder paard te coachen. 

Equine Assisted KinderCoach

Dit is een verdiepingsjaar op de opleiding tot coach. Tijdens de opleiding worden er kind specifieke handvatten aangeboden om in de praktijk uit te voeren.

Anders leren met paarden 

Tijdens de training 'Anders leren met paarden' heb ik geleerd om met een paard en het kind activiteiten uit te voeren om schoolse vaardigheden zoals: taal, rekenen en spelling te verbeteren  

Psychosociale basiskennis

De opleiding PSBK is gericht op samenhang van lichaam en geest. Sommige lichamelijke klachten kunnen een gevolg zijn van je mentale gezondheid. Tijdens de opleiding heb ik geleerd welke symptomen hierbij horen en hoe we hiermee aan de slag kunnen gaan in de praktijk